Κουτιά vintage

Κουτιά vintage

Τα vintage κουτιά είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε για να αποθηκεύσετε προσωπικά αντικείμενα και ταυτόχρονα να μην χρειαστεί να τα καταχωνιάσετε κάπου, αλλά να τα έχετε διαθέσιμα όποτε θέλετε.
Τα vintage κουτιά Tenedios είναι κατασκευασμένα για να καταλάβουν μία ζεστή γωνιά του σπιτικού σας, τραβώντας τα βλέμματα πάνω τους, για να ταξινομηθούν σε ένα ράφι στην αγαπημένη σας βιβλιοθήκη, για να γίνουν μέρος της διακόσμησης ενός γάμου ή βάπτισης, να κοσμήσουν το τραπέζι των ευχών στην δεξίωσή σας ακόμα και να πρωταγωνιστούν στο τραπέζι των καλεσμένων σαν centerpiece!
Οι ειδικοί επαγγελματίες μας έχουν συνδυάσει αρκετές τεχνοτροπίες για να καταφέρουν να πετύχουν την παλαιωμένη όψη. Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας
χαρτί κραφτ οικολογικό (το ιδανικό δηλαδή για ένα vintage αποτέλεσμα) και διατίθενται σε σετ 5 τεμαχίων με διαστάσεις 35χ27χ11 – 30χ23χ10 – 25χ19χ9 – 20χ15χ8 – 15χ11χ7.

Μέχρι στιγμής έχουμε σε άμεση διαθεσιμότητα 6 υπέροχα σχέδια τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σε όποιο άλλο κουτί θέλετε να σας κατασκευάσουμε.
Μερικά από τα σχέδια που θα βρείτε απεικονίζουν καρτ ποστάλ με καλλιτεχνική γραφή, αερόστατα, παλιές γραφομηχανές, ρολόγια, φωνόγραφους, ενώ τα κουτιά με τα φλιτζάνια καφέ είναι ένας έξυπνος τρόπος για να τοποθετήσετε τα δικά σας σερβίτσια του καφέ.

Προτάσεις για να τα εντάξετε σπίτι σας

  • Αντί για παπουτσοθήκη αποθηκεύστε εκεί τα παπούτσια σας σε στίβα
  • Χρησιμοποιήστε τα για τα καλλυντικά σας ή αξεσουάρ όπως γραβάτες/φουλάρια
  • Κρατήστε μαζί όλες τις καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες
  • Βάλτε μέσα το δώρο που έχετε πάρει για ένα αγαπημένο πρόσωπο

Το κόστος τους είναι πολύ προσιτό. Αν θέλετε να τα δείτε από κοντά στο εργοστάσιό μας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με το προσωπικό στο 210 89 42 382.