Ξύλινα Κουτιά Χειροποίητα Για Διακόσμηση, Συσκευασία & Αποθήκευση

Τα ξύλινα κουτιά μπορούν να προσδώσουν στο χώρο μία φυσική αίσθηση και ζεστασιά, γι’ αυτό και πολλές φορές προτιμώνται.

Το καθαρό ποιοτικό ξύλο από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα χειροποίητα ξύλινα κουτιά Τενέδιος τα καθιστά ανθεκτικά και κατάλληλα για διακόσμηση και αποθήκευση.

Ένα μεγάλο ξύλινο κουτί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο παιδικό δωμάτιο ως χώρος αποθήκευσης των παιχνιδιών.

Μικρά κουτιά από ξύλο και με τα κατάλληλα χωρίσματα θα γίνονταν πρακτικές μπιζουτιέρες.

Οι πολλαπλές χρήσεις ενός ξύλινου κουτιού σας επιτρέπουν να το αξιοποιήσετε και ως κουτί για δώρα και γενικότερα ως κουτί συσκευασίας.

Το ξύλο υπερέχει έναντι άλλων υλικών στην αντοχή, οπότε θα ήταν μία πολύ καλή πρόταση για τους επαγγελματίες του κρασιού. Μπορείτε να συσκευάσετε τα μπουκάλια σας σε ξύλινα κουτιά ή σε πολυτελείς κασετίνες με μεντεσέδες, ώστε να είναι προστατευμένα.

Μία ακόμα πρόταση για επαγγελματίες είναι τα ξύλινα καφάσια. Τα καφάσια αποτελούν ιδανική πρόταση για τη διακόσμηση μίας βιτρίνας καταστήματος με είδη γάμου και βάπτισης, καθώς μπορούν να αναδειχθούν όμορφα οι μπομπονιέρες για παράδειγμα.

Τα ξύλινα κουτιά είτε τα κλασικά είτε με συρτάρια ή γυάλινο καπάκι, όπως και τα καφάσια, μετατρέπονται σε υπέροχα επαγγελματικά κουτιά. Κάντε τα μοναδικά, επιλέγοντας τους χρωματισμούς που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και εκτυπώνοντας το λογότυπό της.

Τέλος, ένα απλό ξύλινο κουτί μετατρέπεται σε σταθερή βάση για ντεκουπάζ. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με χειροτεχνικές δημιουργίες χρωματίζοντας και διακοσμώντας ένα ξύλινο κουτί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας για χονδρική ή λιανική αγορά.