Κουτιά Για Μπουκάλια Κρασιού

Τα χάρτινα κουτιά για κρασιά Τενέδιος είναι η καλύτερη λύση για τους επαγγελματίες που αναζητούν εξατομικευμένες λύσεις συσκευασίας για μπουκάλια κρασιού.

Τα κουτιά κρασιού, που διατίθενται για χονδρική αγορά, είναι χειροποίητα, ελληνικής κατασκευής και υψηλής ποιότητας. Ακόμα, είναι εξαιρετικής αντοχής ώστε τα μπουκάλια που θα περιέχονται σε αυτά να είναι πλήρως προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Τα χαρτόνια, αλλά και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία των κουτιών μας είναι πιστοποιημένα και απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον.

Κάθε μία συσκευασία για κρασί, που φέρει την υπογραφή μας, είναι προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, με απόλυτο σεβασμό προς τις οδηγίες που εσείς μας υποδεικνύετε. Η επιλογή των διαστάσεων, των χρωμάτων ή και σχεδίων στα κουτιά κρασιών γίνεται από εσάς, με βάση τις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, με τη χρήση των πιο σύγχρονων μέσων έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε στα κουτιά το λογότυπο της εταιρείας σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε και να κάνετε τις συσκευασίες σας ξεχωριστές.

Η κυτιοποιία Τενέδιος διαθέτει πείρα που ξεπερνά τις έξι δεκαετίες και απαρτίζεται από μία ομάδα έμπειρων και συνεχώς ενημερωμένων ανθρώπων, που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε οτιδήποτε έχετε σκεφτεί για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προσδιορίσουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα κουτιά κρασιού που θέλετε να σχεδιάσουμε για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας δώσετε την ακριβή περιγραφή αυτού που έχετε οραματιστεί και εμείς θα σας παραδώσουμε απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής κουτιά, που θα αναδείξουν την εικόνα της επιχείρησής σας.