ΟΒΑΛ – ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Άλλη μία επιλογή από τα κουτιά Tenedios που θα σας καταπλήξει! Τα οβάλ – στρογγυλά κουτιά βάπτισης σε διάφορες διαστάσεις χρησιμοποιούνται για τα βαπτιστικά ρούχα και τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Αποτελούνται από σκληρό χαρτόνι υψηλής ανθεκτικότητας σε οβάλ σχηματοποίηση και καπάκι από το ίδιο υλικό.
Τι μπορείτε να κάνετε στα στρογγυλά κουτιά βάπτισης;

  • Σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα στολίσετε με το προσωπικό σας γούστο επιλέγοντας μέσα από την πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων που σας προσφέρουμε.  Με διαφορετικό χρώμα, σχήμα και μονόχρωμο το κάτω μέρος ή το αντίθετο για contrast ή απλά μονόχρωμα που θα ταιριάζουν στην θεματική της βάπτισης
  • Μπορείτε εσείς οι ίδιοι να τα στολίσετε ανάλογα με το θέμα της βάπτισης με κορδέλες από τη μεγάλη ποικιλία μας, βάζοντας την μικρή χειροποίητη πινελιά σας σε κάθε στρογγυλό κουτί. Τα κουτιά μπορούν να παραδοθούν με τρύπες για να περάσετε τα κορδόνια σας.
  • Διαλέξτε ύφασμα πάνω από το χαρτί! Το ύφασμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια προσδίδει μεγαλύτερη πολυτέλεια και ολοκληρώνει άρτια το περιτύλιγμα του κουτιού. Επιλέξτε το δικό σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που κάνει τη διαφορά.Εκτός από τη βάπτιση, τα στρογγυλά – οβάλ κουτιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση ενός χώρου ή να γίνουν η συσκευασία για ένα δώρο αγαπημένου προσώπου. Μετά τη βάπτιση αποκτούν χρηστική αξία στο σπίτι σας!

Το κόστος είναι χαμηλό τόσο για καταστήματα και επαγγελματίες όσο και για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε το πιο όμορφο σκηνικό στην βάπτιση του παιδιού σας.
Θα τα βρείτε σε μέγεθος φ48χ22 σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων. Ρωτήστε περισσότερα στα 2108942382.
Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και ελληνικής κατασκευής!