Κουτιά αποθήκευσης

Χάρτινα Κουτιά Αποθήκευσης Υψηλής Αντοχής, Πρακτικότητας & Αισθητικής

Τα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης Τενέδιος αποτελούν έξυπνα διακοσμητικά αντικείμενα που θα σας λύσουν τα χέρια στην οργάνωση και την αποθήκευση στο σπίτι, στον επαγγελματικό χώρο και σε διάφορες εκδηλώσεις. Στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο ξεκινώντας από το πιο μεγάλο και φτάνοντας στο πιο μικρό και χωράνε παντού, αφού διαλέγετε εσείς τις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν.

Ιδανική πρόταση για το σαλόνι, το χολ ακόμα και το υπνοδωμάτιο όπου μπορούν εκτός από κουτιά αποθήκευσης με καπάκι να γίνουν μία κομψή βάση για να ακουμπάτε αντικείμενα. Στο παιδικό δωμάτιο είναι η έξυπνη λύση για να αποθηκεύετε τα παιχνίδια! Μπορούν επίσης να αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν σε μία πολιτιστική εκδήλωση, βάπτιση, γάμο.

Χειροποίητα και προσεγμένα σε κάθε στάδιο κατασκευής τους τα τετράγωνα ή στρογγυλά κουτιά δίνουν σε κάθε χώρο την αισθητική που επιθυμείτε. Η δυναμική τους και τα ζωηρά χρώματα υπογραμμίζουν το γούστο σας και συνίστανται για κάθε μοντέρνο ή vintage σπίτι, studio και καλλιτεχνικό χώρο! Όλα τα κουτιά αποθήκευσης μικρά ή μεγάλα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό χαρτόνι, χωρίς τοξικά, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Στη συλλογή μας θα βρείτε επίσης ξύλινα και μεταλλικά κουτιά αποθήκευσης σε σετ και μεμονωμένα. Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε άμεσα όλα μας τα προϊόντα στις διαστάσεις και την εμφάνιση της αρεσκείας σας.