Κουτιά αποθήκευσης

Κρύψτε καλά φυλαγμένες τις καλύτερες αναμνήσεις σας ή οργανώστε αγαπημένα αντικείμενα καθημερινής χρήσης στα πιο ανθεκτικά κουτιά αποθήκευσης! Έχουν έρθει στη μόδα για να μείνουν, απεικονίζοντας vintage σχέδια, φωτεινές πόλεις που τραβούν το ενδιαφέρον και πολλές παραστάσεις μοντέρνες και πιο κλασικές που αντιπροσωπεύουν το γούστο σας.

Βρείτε σε διάφορες διαστάσεις και υλικά, τα δικά σας κουτιά αποθήκευσης που θα σας λύσουν τα χέρια στη διακόσμηση, την οργάνωση, την αποθήκευση στο σπίτι και σε διάφορες γιορτές, προσφέροντας μία ξεχωριστή πινελιά αισθητικής.

Στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο ξεκινώντας από το πιο μεγάλο και φτάνοντας στο πιο μικρό και χωράνε παντού, αφού διαλέγετε εσείς τις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν.

Μία έξυπνη πρόταση για το σαλόνι, το χωλ ακόμα και το υπνοδωμάτιο όπου μπορούν εκτός από κουτιά αποθήκευσης να γίνουν μία κομψή βάση για να ακουμπάτε αντικείμενα. Στο παιδικό δωμάτιο είναι η έξυπνη λύση για την αποθήκευση παιχνιδιών!

Τα κουτιά αποθήκευσης Τενέδιος είναι χειροποίητα και προσεγμένα σε κάθε στάδιο κατασκευής τους.

Η δυναμική τους και τα ζωηρά χρώματα υπογραμμίζουν το γούστο σας και συνίστανται για κάθε μοντέρνο σπίτι, studio και καλλιτεχνικό χώρο!

Όλα τα κουτιά αποθήκευσης είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό χαρτόνι-πλαστικό, χωρίς τοξικά, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν θεματική ενότητα σε μία πολιτιστική εκδήλωση, βάπτιση, γάμο. Άμεση διαθεσιμότητα, ρωτήστε μας!