Χριστουγεννιάτικα

Δεν υπάρχει κανένας που να μην του αρέσουν τα Χριστούγεννα! Σίγουρα όμως το προβάδισμα έχουν τα μικρά παιδιά που περιμένουν να βιώσουν τα έθιμα των ημερών, τρώγοντας μελομακάρονα, γλυκά, καραμέλες και παίρνοντας δωράκια.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και για τους μεγάλους, αφού οι γιορτινές μέρες τους δίνουν ηρεμία, γαλήνη και τη χαρά να προσφέρουν στους γύρω τους και στην οικογένειά τους.

Με τέτοια διάθεση, κάθε χρόνο, εφοδιάζουμε ιδιώτες και επαγγελματίες διαφόρων χώρων με χριστουγεννιάτικα κουτιά αποθήκευσης στολισμένα με τις πιο αντιπροσωπευτικές ζωγραφιές των ημερών. Σε κάθε κουτί και σε συσκευασίες σετ των 5 ή των 7 μπορούμε, εφόσον μας το ζητήσετε, να προσθέσουμε και το εταιρικό logo σας ή κάποιο λεκτικό που επιθυμείτε.

Όλα τα κουτιά κατασκευάζονται από την αρχή, από χαρτόνι εξαιρετικής πυκνότητας, οικολογικό και άριστης αντοχής περιτυλιγμένο με χαρτόνι και με ύφασμα από τη μεγάλη μας ποικιλία.

Μερικά από τα ετοιμοπαράδοτα σχέδιά μας είναι: άσπρα κουτιά με αστέρια κόκκινα και ευχές, χιονάνθρωποι, χριστουγεννιάτικα δέντρα, Άι βασίληδες με έλκηθρα και πολλά άλλα χειροποίητα και ελληνικά προϊόντα που θα γεμίσουν το σπίτι σας αισιοδοξία και Χριστούγεννα!

Εκτός από τα κουτιά, σε προνομιακές τιμές παίρνετε και πληθώρα από κορδέλες και υφάσματα διακόσμησης. Στα κουτιά μας μπορεί να γίνει και εκτύπωση θεματολογίας δικής σας μακέτας στις διαστάσεις που θα σας ζητήσουμε.

Όσοι από εσάς είστε επαγγελματίες και χρειάζεστε μεγάλες ποσότητες, σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές!