Σετ χάρτινων κουτιών σε πέντε διαστάσεις

Σετ Κουτιά Χάρτινα Χειροποίητα Σε Αμέτρητες Επιλογές Σχεδίων & Χρωμάτων

Επιλέξτε ένα σετ 5 τεμαχίων από την τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων κουτιών Τενέδιος που θα βρείτε στη συλλογή μας, ανάμεσα στην ποικιλία από σχέδια και χρώματα που υπάρχει.

Εναλλακτικά, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και φυσικά το προσωπικό σας γούστο, φτιάξτε εσείς το σετ από κουτιά που επιθυμείτε. Επιλέξτε το σχέδιο και το χρώμα που προτιμάτε, μεταξύ μονόχρωμων χαρτιών ή πουά, καρό, ακόμα και εμπριμέ και συνθέστε το κουτί της αρεσκείας σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και εκτυπώσεις της επιλογής σας.

Τα σετ κουτιών είναι μία έξυπνη επιλογή για τον στολισμό του γάμου ή της βάπτισης, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάποιο πάρτι ή εταιρική εκδήλωση και να αναβαθμίσουν απλά και οικονομικά τη διακόσμηση του χώρου. Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως συσκευασία δώρου.

Τα κουτιά αποτελούν πάντα και μία λύση διακόσμησης στο σπίτι, γι’ αυτό και ένα σετ από κουτιά μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και ως αντικείμενο διακόσμησης, φωτίζοντας και ανανεώνοντας κάθε χώρο του σπιτιού. Φυσικά μετατρέπονται εύκολα σε ένα κομψό σετ από κουτιά αποθήκευσης, συνδυάζοντας αισθητική και πρακτικότητα.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και επιλέξτε ένα από τα δημοφιλή μεγέθη για σετ 5 τεμαχίων (15x11x7 – 20x15x8 – 25x19x9 – 30x23x10 – 35x27x11) ή σχεδιάστε μόνοι σας το ιδανικό για εσάς κουτί.