Στρογγυλό Κουτί Μπομπονιέρας σε διάσταση φ7,5χ4 και φ8,5χ4.Κατασκευάζεται ντυμένο με χαρτί ή ύφασμα και είναι ιδιαίτερη πρόταση για μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης.

Απίθανες ιδέες από στρογγυλά κουτιά μπομπονιέρας σας περιμένουν στην μεγάλη ποικιλία Tenedios. Τα στρογγυλά κουτάκια σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια είναι τόσα πολλά που μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στη δική σας κουλτούρα και να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Σίγουρα σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα όπως είναι ο γάμος, η βάπτιση ή ο αρραβώνας θέλετε το κυριότερο αναμνηστικό να τραβάει τα βλέμματα και αν είναι χρηστικό.

Αυτό ακριβώς εξυπηρετεί το στρογγυλό κουτί μπομπονιέρας. Είναι πρωτότυπο και ιδιαίτερο ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μικρός αποθηκευτικός χώρος από τους καλεσμένους σας.

Χειροτεχνήστε!

Τα κουτάκια που βλέπετε σας δίνουν τη βάση για να δημιουργήσετε μόνοι σας τη μπομπονιέρα που θα πρωταγωνιστήσει στον γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Εμπνευστείτε από τα σχέδια και τα χρώματα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη για να «παίξετε» με υλικά και αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το δωράκι των καλεσμένων σας, κάνοντας την ευτυχισμένη μέρα πιο συναισθηματική.

Διαστάσεις και λεπτομέρειες

Οι διαστάσεις που θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία είναι φ7,5χ4 και φ8,5χ4. Κατασκευάζονται από ντυμένο χαρτί υψηλής ποιότητας και αντοχής ή ύφασμα και κρατούν αναλλοίωτο το περιεχόμενο που θα επιλέξετε να περιέχουν. Όλες οι προτάσεις μας είναι χειροποίητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!