Επαγγελματικά Κουτιά

Επαγγελματικά Κουτιά Χειροποίητα Άριστης Ποιότητας Κατασκευής

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας μας, είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και χτίζουμε μαζί τους σταθερές συνεργασίες χρόνων.

Το στοίχημα που έχει κερδίσει η εταιρεία μας είναι η διατήρηση της αναλλοίωτης ποιότητας των επαγγελματικών μας κουτιών σε μικρές ή και πολύ μεγάλες custom made παραγγελίες.

Όποιος και αν είναι ο αριθμός των κουτιών για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, δεσμευόμαστε πως το καθένα από αυτά ξεχωριστά θα είναι μοναδικής ποιότητας.

Υψηλές προδιαγραφές

Τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά, ανάλογα με τη χρήση τους και τις ανάγκες του επαγγελματία. Παραδίδονται είτε σκέτα (μονόχρωμα, πολύχρωμα) είτε διακοσμημένα με λογότυπα ή σχέδια της αρεσκείας σας. Κάθε ένα από τα υλικά μας είναι πιστοποιημένο για την ασφάλειά του και απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον.

 Άμεσα στην κατοχή σας

Δεσμευόμαστε ότι η παραγγελία σας θα φτάσει την προγραμματισμένη ώρα και ημέρα, χωρίς καμία καθυστέρηση και με απόλυτη ασφάλεια.

Τιμή χονδρικής

Σας προσφέρουμε τιμές χονδρικής από συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και άνω.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση στις συναλλαγές σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με όποιον τρόπο πληρωμής σας εξυπηρετεί περισσότερο (πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημά μας, αντικαταβολή με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Γνώση εμπορικού κλάδου

 Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη, που μας δείχνουν οι συνεργάτες μας από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους όλα αυτά τα χρόνια, δεν μας αφήνουν να εφησυχάζουμε.

Αφουγκραζόμαστε απόλυτα και παρακολουθούμε συνεχώς τις απαιτήσεις του εμπορίου και τις μεμονωμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε πάντα για τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες και να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας.

Η ποιότητα και η λειτουργικότητα αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή για την εταιρεία μας, ενώ η άμεση και μαζική παραγωγή βιομηχανικής συσκευασίας, που ξεχωρίζει, για την κάλυψη των αναγκών σας είναι πάντα προτεραιότητα για εμάς.

Το εκθετήριό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα είναι έτοιμο για να σας προτείνει τα επαγγελματικά κουτιά που θα εξασφαλίσουν απόλυτη ασφάλεια για την ακεραιότητα των προϊόντων της επιχείρησής σας.