Επαγγελματικά Κουτιά

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας μας, είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και χτίζουμε μαζί τους σταθερές συνεργασίες χρόνων. Τα επαγγελματικά κουτιά Tenedios κατασκευάζονται μαζικά και αριθμούν όσα τεμάχια επιθυμείτε στην παραγγελία σας, σε custom made προδιαγραφές.

Υψηλές προδιαγραφές

Τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά, ανάλογα με τη χρήση τους και τις ανάγκες του επαγγελματία. Παραδίδονται είτε σκέτα- μονόχρωμα, πολύχρωμα- είτε διακοσμημένα με λογότυπα ή σχέδια της αρεσκείας σας. Κάθε ένα υλικό μας είναι πιστοποιημένο και ασφαλές.

Άμεσα στην κατοχή σας

Δεσμευόμαστε ότι η παραγγελία σας θα φτάσει την προγραμματισμένη ώρα και ημέρα, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Τιμή χονδρικής

Σας προσφέρουμε τιμές χονδρικής από συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και άνω. Σας διευκολύνουμε στις συναλλαγές σας, γι’ αυτό είναι δεκτοί όλοι οι τρόποι πληρωμής από τον επαγγελματία πελάτη μας.

Έχουμε άποψη του κλάδου σας

Τόσα χρόνια έχουν δουλέψει πάνω σε πολλούς κλάδους και γνωρίζουμε τι χρειάζεστε σε κάθε σεζόν σας. Αν ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας και ψάχνετε επαγγελματικά είδη συσκευασίας και κουτιά, μπορούμε να σας προτείνουμε τα δημοφιλέστερα κομμάτια της αγοράς σας. Ελάτε στο εκθετήριό μας να δείτε την ποικιλία μας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας!