Γάμος – Βάπτιση

Κουτιά Γάμου και Βάπτισης πολυτελείας χειροποίητα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Τα πολυτελείας κουτιά βάπτισης και γάμου που θα στολίσουν τις πιο χαρούμενες στιγμές σας είναι εδώ, για να διαλέξετε τα ιδανικά για εσάς ανάμεσα στην τεράστια γκάμα της συλλογής μας.

Τα χειροποίητα χάρτινα κουτιά Τενέδιος θα γίνουν το πιο χρήσιμο εργαλείο του στολισμού για γάμο ή βάπτιση, ενώ μπορούν να αποτελέσουν και έναν πρακτικό χώρο αποθήκευσης.

Προτιμήστε κουτιά για συσκευασμένα γλυκά, για μπομπονιέρες ή ό,τι άλλο επιθυμείτε, φτιαγμένα από μοναδικής ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα για βαπτιστικά κουτιά, αναλόγως αν πρόκειται για κορίτσι ή αγόρι και τέλος, εκτυπώστε πάνω στα κουτιά με ψηφιακή εκτύπωση το πιο μοντέρνο σχέδιο που έχετε σκεφτεί ή το μονόγραμμα του μωρού σας ή τα μονογράμματα σας, αν πρόκειται για γάμο.

Εξυπηρετούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με βαπτιστικά και είδη γάμου ή βάπτισης για χονδρική πώληση κουτιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά. Είμαστε επίσης εδώ για κάθε επιχείρηση που θέλει να διοργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση και φυσικά για όλους τους ιδιώτες που σχεδιάζουν γάμο ή βάπτιση κατόπιν ραντεβού.