Γάμος – Βάπτιση

Κουτιά Γάμου – Βάπτισης Χειροποίητα Προσαρμοσμένα Στις Ανάγκες Σας

Τα ποιοτικότερα κουτιά βάπτισης και γάμου που θα στολίσουν τις πιο χαρούμενες στιγμές σας είναι εδώ, για να διαλέξετε τα ιδανικά για εσάς ανάμεσα στην τεράστια γκάμα της συλλογής μας.

Τα χειροποίητα χάρτινα ή ξύλινα κουτιά Τενέδιος θα γίνουν το πιο χρήσιμο εργαλείο του στολισμού για γάμο ή βάπτιση, ενώ μπορούν να αποτελέσουν και έναν πρακτικό χώρο αποθήκευσης.

Προτιμήστε αστόλιστα κουτιά, για γλυκά, για μπομπονιέρες ή ό,τι άλλο επιθυμείτε, φτιαγμένα από μοναδικής ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα για βαπτιστικά κουτιά, αναλόγως αν πρόκειται για κορίτσι ή αγόρι και τέλος, εκτυπώστε πάνω στα κουτιά με vintage ή πιο μοντέρνο σχέδιο το μονόγραμμα του μωρού σας ή τα δικά σας, αν πρόκειται για γάμο.

Εξυπηρετούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με βαπτιστικά και είδη γάμου για χονδρική αγορά κουτιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά. Είμαστε επίσης εδώ για κάθε επιχείρηση που θέλει να διοργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση και φυσικά για όλους τους ιδιώτες που σχεδιάζουν γάμο ή βάπτιση.