Κουτί Νυφικού

Σε όποιο πατάρι ή ράφι κι αν βρεθεί καταχωνιασμένο το κουτί νυφικού, ένα είναι το μόνο σίγουρο: Ότι το περιεχόμενό του πρέπει να μείνει αναλλοίωτο! Γι’ αυτό και εμείς στην Κουτιά Τενέδιος εδώ και πολλά χρόνια, φροντίζουμε να σας προμηθεύουμε με τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά κουτιά νυφικού, από σκληρό χαρτόνι, που δεν σκίζονται και δεν διαβρώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροποίητα κουτιά νυφικών, πολυτελείας, παραλληλόγραμμα σε μεγεθος 60χ40χ30. Σε παρόμοιο κουτί, με ίδιο design μπορείτε να φυλάξετε και το γαμπριάτικο κοστούμι. Διακοσμημένο στα χρώματα του γάμου σας Το χαρτόνι μπορεί να είναι ιριζέ ή απλό, σε διάφορους χρωματισμούς, με κορδέλες σε ιδιαίτερο δέσιμο και στυλ.

Συνήθως στολίζονται στο κάτω μέρος με ιβουάρ κορδέλες και δαντέλες ή λουλούδια σατέν. Έτσι, όταν στο μέλλον αναμοχλεύσετε τις αναμνήσεις του γάμου σας, θα δείτε πάλι το νυφικό σας φόρεμα όπως τότε, το ίδιο λαμπερό, σαν καινούργιο!

Τα κουτιά μας είναι διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις και μεγέθη ακόμα και για επαγγελματίες για μαζικές παραγγελίες, σε τιμή χονδρικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.