Προσκλητήρια Γάμου Για Να Εντυπωσιάσετε

Προσκλητήρια γάμου πολυτελείας, με την υπογραφή Τενέδιος, για χονδρική διάθεση, που απευθύνονται στους επαγγελματίες με καταστήματα ειδών γάμου και βάπτισης.

Για τα χειροποίητα προσκλητήρια γάμου και γαμοβάπτισης, που δημιουργεί η σχεδιαστική μας ομάδα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πιστοποιημένα και 100% φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Το χαρτόνι είναι υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ οι σχεδιαστικές δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες.

Απαράμιλλα σχέδια για όλα τα γούστα

Η εταιρεία Τενέδιος δραστηριοποιείται στον χώρο για περισσότερες από έξι δεκαετίες και φροντίζει πάντα να αφουγκράζεται τις ανάγκες των επαγγελματιών στον χώρο της διάθεσης ειδών γάμου και βάπτισης.

Οι απαιτήσεις των μελλόνυμφων δεν είναι πάντα κοινές, οπότε φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε στους επαγγελματίες απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού, ώστε να ικανοποιούνται ακόμα και τα πιο «απαιτητικά» γούστα.

Από μοντέρνα μέχρι κλασικά ή vintage και boho σχέδια και από μίνιμαλ μέχρι πιο πρωτότυπα και ιδιαίτερα, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να διαμορφώσει τις προσκλήσεις με όλα τα χαρακτηριστικά που θα της υποδείξετε.

Χρωματική παλέτα και άλλες σχεδιαστικές επιλογές

Το ιβουάρ είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και ρομαντικά χρώματα του γάμου, το οποίο πολύ συχνά επιλέγεται και για την πρόσκληση. Η επιλογή, όμως, των χρωμάτων δεν είναι καθόλου περιοριστική και, έτσι, μπορούν να σχεδιαστούν μονόχρωμα προσκλητήρια σε οποιοδήποτε χρώμα ή εναλλακτικά μαζί και με κάποιο σχέδιο.

Η ελιά, η λεβάντα ή το δέντρο της ζωής είναι, για παράδειγμα, μερικά από τα σχέδια που ταιριάζουν σε μία πρόσκληση γάμου και μπορούν να εκτυπωθούν στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό των προσκλήσεων.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μπορούν να κάνουν από απλές εκτυπώσεις μέχρι ανάγλυφες, ακόμα και εγχαράξεις (όπως ονομάτων ή μονογραμμάτων), δίνοντας τη δυνατότητα για ένα πρωτότυπο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι τελευταίες πινελιές και τα δεσίματα με τις κορδέλες είναι, επίσης, ένα πεδίο με απεριόριστες επιλογές. Οι κορδέλες διατίθενται σε μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφών (σατέν ή δαντέλα, για παράδειγμα), ολοκληρώνοντας τα προσκλητήρια γάμου ή γαμοβάπτισης με τον καλύτερο τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας. Σας περιμένουμε για να μιλήσουμε σχετικά με τα προσκλητήρια πολυτελείας για γάμο ή γαμοβάπτιση, που θέλετε να σχεδιάσουμε, στα τεμάχια και με τις προδιαγραφές που εσείς θα μας υποδείξετε. Αποκτήστε χειροποίητες προσκλήσεις ελληνικής κατασκευής και προσφέρετε στους πελάτες σας ένα απαράμιλλο αποτέλεσμα.