Προσκλητήρια Γάμου Για Να Εντυπωσιάσετε

Τα προσκλητήρια γάμου επιλέγονται και σχεδιάζονται πάντα πολύ προσεκτικά, ώστε να είναι όσο πιο εντυπωσιακά και πρωτότυπα γίνεται. Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη εικόνα που θα διαμορφώσουν οι καλεσμένοι για τον γάμο σας, ενώ είναι το ενθύμιο που θα μείνει από αυτόν.

Μοναδικά προσκλητήρια γάμου για όλους τους μελλόνυμφους

Τα προσκλητήρια γάμου πολυτελείας που θα βρείτε στη συλλογή μας είναι ιδιαίτερα είτε πρόκειται για απλά σχέδια είτε για πιο μοντέρνα. Αν είστε πιο παραδοσιακοί και ως ζευγάρι αγαπάτε το κλασικό στοιχείο, σχεδιάστε ή βρείτε από τη συλλογή μας πιο διαχρονικά, αλλά συνάμα κομψά και ρομαντικά σχέδια για τα προσκλητήριά σας.

Αν θέλετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, επιλέξτε τα προσκλητήρια για τον γάμο σας να κινούνται σε πιο vintage ή ακόμα και boho τόνους. Επιλέξτε ιβουάρ χαρτόνι πολυτελείας, που αποτελεί κλασική και ασφαλή επιλογή, καθώς συνδυάζεται εύκολα με οτιδήποτε και αν έχετε σκεφτεί για τον γάμο σας.

Μία ξεχωριστή πρόταση για τους λίγο πιο τολμηρούς μελλόνυμφους αποτελούν τα μικρά παραλληλόγραμμα κουτάκια με εκτύπωση ή ένα floral μοτίβο, στο οποίο θα φυλάσσεται η πρόσκληση του γάμου. Εξερευνήστε τις διάφορες επιλογές με θέματα εμπνευσμένα από τη φύση, που είναι πάντα μία όμορφη επιλογή. Προτιμήστε προσκλητήρια γάμου με θέμα την ελιά, τη λεβάντα ή ακόμα και το δέντρο της ζωής. Οι απαραίτητες καλλιτεχνικές πινελιές και τα δεσίματα, με σατέν κορδέλες ή δαντέλες στα κατάλληλα χρώματα, θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώστε τα προσκλητήριά σας προσθέτοντας τα αρχικά των ονομάτων σας. Με τη χρήση της κατάλληλης τεχνολογίας, τα προσκλητήρια πλέον διακοσμούνται με καλλιτεχνικές πινελιές ή με ανάγλυφες εκτυπώσεις, ακόμα και εγχαράξεις.

Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, μπορείτε να δημιουργήσετε το ιδανικό για εσάς προσκλητήριο-μπομπονιέρα γάμου ή ακόμα και βάπτισης μαζί.

Τέλος, μία πρόταση για τα ζευγάρια, που ενδεχομένως επιλέξουν να αποχαιρετήσουν το έτος με έναν ακόμα πιο γιορτινό γάμο, αποτελούν τα χριστουγεννιάτικα προσκλητήρια γάμου, τα οποία μπορούν να σχεδιαστούν σε χρώματα και σχέδια με πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση, χωρίς φυσικά να ξεφεύγουν από το γαμήλιο ύφος.

Λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για τον σχεδιασμό και την παράδοση

Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να ετοιμάσουμε τα προσκλητήρια του θρησκευτικού ή πολιτικού σας γάμου. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του σχεδίου, γι’ αυτό όσο πιο απαιτητικό είναι το προσκλητήριο που έχετε οραματιστεί τόσο πιο νωρίς θα πρέπει να το σχεδιάσουμε. Το ιδανικό χρονικό διάστημα αποστολής των προσκλητηρίων στους καλεσμένους κυμαίνεται μεταξύ 6 και 8 εβδομάδων πριν τον γάμο.

Σας συμβουλεύουμε επίσης να προσθέσετε τουλάχιστον 10 επιπλέον τεμάχια στον αριθμό που θα έχετε υπολογίσει για τα προσκλητήριά σας.