Χειροποίητα Βιβλία Ευχών – Ευχολόγια Γάμου & Βάπτισης

Τα βιβλία ευχών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας του γάμου, της βάπτισης ή και των δύο μυστηρίων μαζί όταν συνδυάζονται. Η ημέρα του γάμου, αποτελεί ορόσημο για το ξεκίνημα της νέας ζωής του ζευγαριού και η βάπτιση είναι για το μωρό μία καινούρια αφετηρία, καθώς αποκτά επίσημα την ταυτότητά του.

Με τα χειροποίητα και πρωτότυπα ευχολόγια της εταιρείας μας θα κρατήσετε, μέσα από τις όμορφες ευχές των καλεσμένων σας, ακόμα πιο ζωντανές τις ξεχωριστές για εσάς ημέρες. Οι ευχές των αγαπημένων σας προσώπων γραμμένες και κλεισμένες σε ένα όμορφο ειδικό βιβλίο για γάμο ή βάπτιση θα αποτελέσουν το απόλυτο ενθύμιο από εκείνους προς εσάς.

Επιλέξτε ένα καλοφτιαγμένο αστόλιστο ευχολόγιο ή προσαρμόστε το στη θεματολογία του γάμου σας για να δένουν όλα αρμονικά. Για τη βάπτιση του μωρού σας προτιμήστε πιο παιδικά χρώματα και σχέδια που θα κλέψουν την παράσταση. Ένα ελεφαντάκι ή μονόκερος, ο Μικρός πρίγκιπας, ένα αερόστατο ή κάποιο άλλο όμορφο σχέδιο εκτυπωμένο στο εξώφυλλο, θα το κάνει μοναδικό.

Μπορείτε να επιλέξετε τα υλικά κατασκευής για το ευχολόγιό σας ανάμεσα στα καλύτερα υφάσματα, σε ποικιλία χρωμάτων, από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Τα χαρτιά, όπως και όλα μας τα υλικά, είναι οικολογικά και εξαιρετικής αντοχής. Για τους επαγγελματίες, υπάρχει επίσης η δυνατότητα σχεδιασμού και εκτύπωσης της δικής σας μακέτας σε χαρτί πολυτελείας και φυσικά με τα χρώματα, τα χαρτιά και τα υφάσματα της επιλογής σας.

Τα ευχολόγιά μας κατασκευάζονται στο σύνηθες μέγεθος των 29×21 από χοντρό χαρτόνι, με εσωτερικά 50 λευκά φύλλα γραφής των 100 γραμμαρίων και βίδες στη ράχη. Από ύφασμα άμμου, όψη μαρμάρου, πουά, ριγέ και σε όλα τα χρώματα της παλέτας είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε το πιο όμορφο βιβλίο ευχών!