Βιβλίο Ευχών

Η ημέρα του γάμου και της βάπτισης είναι το ορόσημο για το ξεκίνημα της νέας ζωής του ζευγαριού, από τη μία και μία καινούργια αφετηρία για το μικρό σας που μόλις απέκτησε επίσημα την ταυτότητά του, από την άλλη. Βρείτε τρόπο λοιπόν να κρατήσετε όσο γίνεται πιο ζωντανή αυτή την ημέρα, μέσα από τις ευχές, οι οποίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας εκείνης.

Εκτός από τα ενθύμια που θα δώσετε στους καλεσμένους σας, κρατήστε και εσείς κάτι από αυτούς! Τι καλύτερο από ευχές γραμμένες από τα αγαπημένα σας πρόσωπα κλεισμένες σε ένα ειδικό βιβλίο ευχών; Το γνωστό σε όλους καλοφτιαγμένο βιβλίο ευχών γεμάτο χρώματα και πολλές λευκές σελίδες έτοιμες να γεμίσουν με τις πιο γλυκές ευχές, είναι εδώ για να πάρει μέρος και στη δική σας δεξίωση γάμου ή βάπτισης.

Η ομάδα μας δημιουργεί καθημερινά πρωτότυπα βιβλία ευχών για τις ανάγκες σας και για την προώθησή τους σε επαγγελματίες του χώρου με τα δικά τους καταστήματα από μία τεράστια πληθώρα χαρτιών και υφασμάτων ή εκτύπωση με δική σας μακέτα σε χαρτί πολυτελείας!

Επιλέξτε τα υλικά κατασκευής που σας εκφράζουν για την κατασκευή ενός πραγματικά πολύ γλυκού ενθυμίου που θα έχετε στο ντουλάπι σας για μια ζωή. Υφάσματα σε πολλά χρώματα και υλικά από τις καλύτερες πρώτες ύλες, με οικολογικό χαρτί και τη δυνατότητα εκτύπωσης στο εξώφυλλο, κατόπιν συνεννόησης.

Τα ευχολόγιά μας, κατασκευάζονται στο σύνηθες μέγεθος των 29×21 από χοντρό χαρτόνι, με εσωτερικά 50 λευκά φύλλα γραφής 100 γραμμαρίων και βίδες στη ράχη. Από ύφασμα άμμου, όψη μαρμάρου, πουά, ριγέ και σε όλα τα χρώματα της παλέτας,είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε με το μεράκι και τις ιδέες σας το πιο όμορφο βιβλίο ευχών!