Κουτιά Βάπτισης Ρούχων

Τι θα φορέσει το μικρό σας στην βάπτιση; Ένα από τα κουτιά που θα πρωταγωνιστήσουν στο μυστήριο είναι αυτό των βαπτιστικών ρούχων. Το κουτί που θα επιλέξετε μπορεί να βασίζεται σε μία θεματική που τυχόν έχετε σκεφτεί για τη μέρα εκείνη (καουμπόης, νεράιδες κ.τ.λ.) να είναι μονόχρωμο και φυσικά να έχει το όνομα του μικρού ήρωα της ημέρας γραμμένο στο καπάκι.

Στην μεγάλη ποικιλία Tenedios θα βρείτε μοναδικά σχέδια ετοιμοπαράδοτα σε συγκεκριμένες διαστάσεις, χειροποίητα από χοντρό χαρτόνι υψηλής ποιότητας, με σχέδια παιδικά, ζωηρά και χαρούμενα που συμμετέχουν ενεργά στο γιορτινό κλίμα.

Από εμάς μπορείτε να πάρετε τα χάρτινα κουτιά βαπτιστικών ρούχων αστόλιστα. Η κατασκευή τους γίνεται από ειδικό χαρτόνι υψηλής αντοχής ή από ύφασμα της επιλογής σας σε διάφορα χρώματα. Εναλλακτικά, επιλέγετε εκτύπωση σχεδίων από μία τεράστια ποικιλία με αναρίθμητα επίκαιρα σχέδια που εξάπτουν τη φαντασία των μικρών και εντυπωσιάζουν τους μεγάλους. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε βάση και καπάκι.

Αν επιθυμείτε το κουτί των βαπτιστικών ρούχων να απεικονίζει ένα σχέδιο επιλεγμένο από εσάς, τότε μας στέλνετε τη δική σας γραφιστική μακέτα και εμείς το ετοιμάζουμε σε λίγες μέρες.

Κάντε έξυπνες και οικονομικές επιλογές προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια. Έτσι θα σας μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα!

Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα σαν αποθηκευτικός χώρος στο παιδικό δωμάτιο, παραμένοντας ένα γλυκό ενθύμιο για το μικρό σας.

Όλα τα κουτιά βάπτισης θα τα βρείτε στο σύνηθες μέγεθος 45χ35χ28.

Ιδιαίτερα σχέδια για αγόρι και κορίτσι.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας!