Κουτιά Συσκευασίας Χειροποίητα Ασυναγώνιστης Ποιότητας

Τα χάρτινα κουτιά συσκευασίας και δώρων Τενέδιος διατίθενται για χονδρική αγορά, σε επαγγελματίες που θέλουν να αναδεικνύουν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η κυτιοποιία δραστηριοποιείται στον χώρο για περισσότερες από έξι δεκαετίες, οπότε για εμάς η τεράστια σημασία που έχει ένα χάρτινο κουτί συσκευασίας είναι δεδομένη. Το κουτί είναι ασφαλώς το πρώτο πράγμα που μπορεί να δει κανείς και αναπόφευκτα δημιουργεί την πρώτη εικόνα για το περιεχόμενό του.

Εδώ θα αποκτήσετε υψηλής ποιότητας, αντοχής και αισθητικής χάρτινα κουτιά, κυλινδρικά ή στο σχήμα που επιθυμείτε, κατασκευασμένα αποκλειστικά από υλικά και μέσα φιλικά προς το περιβάλλον. Οι σχεδιαστικές δυνατότητες είναι απεριόριστες και μπορείτε να καθορίσετε εσείς τις διαστάσεις, τα χρώματα και σχέδια που επιθυμείτε.

Επιλέξτε απλά λευκά χάρτινα κουτιά συσκευασίας ή εναλλακτικά ζητήστε μας την εκτύπωση που επιθυμείτε. Μέσα από τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, μπορείτε να αποκτήσετε κουτιά πολυτελείας με το λογότυπο της επιχείρησής σας, για ένα πραγματικά μοναδικό customized αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας (τηλεφωνικά, μέσω email ή συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας) και ελάτε να συζητήσουμε από κοντά για τον σχεδιασμό των κουτιών συσκευασίας που θέλετε για το eshop σας ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.