Κουτιά Πολυτελείας Που Καλύπτουν Κάθε Ανάγκη

Τα κουτιά πολυτελείας Τενέδιος είναι χειροποίητα και μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να κάνετε την παραγγελία σας για χονδρική αγορά και να αποκτήσετε κουτιά υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που όμοιά τους δεν θα υπάρχουν.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα πολυτελή κουτιά συσκευασίας, από το χαρτόνι και τα ειδικά χαρτιά μέχρι τις κόλλες και τα μελάνια, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και φέρουν πιστοποίηση FSC® η οποία αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια των κατασκευών μας.

Κάθε κουτί πολυτελείας ντύνεται με ειδική επένδυση χαρτιού, υφάσματος (λινόδετα) ή δερματίνης με περίτεχνες επεξεργασίες. Για το εσωτερικό υπάρχει η δυνατότητα επένδυσης με βελούδο ή σατέν ύφασμα και εφαρμογής ειδικών κοπτικών για αποθήκευση κοσμημάτων ή άλλων αντικειμένων. Οι ειδικές εκτυπώσεις γίνονται μέσω του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, με τη μέθοδο της θερμοτυπίας, της μεταξοτυπίας ή της ψηφιακής απεικόνισης.

Τα χάρτινα κουτιά πολυτελείας αποτελούν μία εναλλακτική πρόταση, που πολλοί από τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε έχουν προτιμήσει, καθώς είναι μια ιδανική λύση για προώθηση και διαφήμιση ή για χρήση -με διάφορους τρόπους- σε γάμους, βαπτίσεις  και σε εκδηλώσεις κάθε τύπου.

Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και όλη η ομάδα μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» ιδέες σας, δίνοντάς σας ένα άκρως καλλιτεχνικό και, κυρίως, μοναδικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, κλείστε το ραντεβού σας και ελάτε να συζητήσουμε από κοντά πώς ακριβώς θέλετε να σχεδιάσουμε τα πολυτελή κουτιά που έχετε ανάγκη. Αφού μας υποδείξετε τις επιθυμητές διαστάσεις, τα χρώματα, το σχέδιο ή logo και φυσικά τα τεμάχια, θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο βιομηχανικό σχέδιο, το οποίο είναι βέβαιο πως θα σας καλύψει στο 100%.

Αποκτήστε ελληνικής κατασκευής κουτιά πολυτελείας Τενέδιος, συσκευασίας ή για άλλη χρήση, με τις προδιαγραφές που εσείς θέλετε σε ασυναγώνιστες τιμές, με άμεση και ασφαλή παράδοση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά