Κουτιά Πολυτελείας

Τα χειροποίητα κουτιά πολυτελείας Τενέδιος είναι μία ξεχωριστή κατηγορία κουτιών με ειδική επένδυση χαρτιού ή υφάσματος (λινόδετα) ή δερματίνης με περίτεχνες επεξεργασίες , λογότυπα πελατών και brand names , υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση, βελούδινη επένδυση στο εσωτερικό ή επένδυση σατέν υφάσματος καθώς και ειδικά κοπτικά , εφόσον ζητηθούν, για αποθήκευση διαφορετικής ποικιλίας αντικειμένων σύμφωνα με την εκάστοτε μορφή τους!

Χρησιμοποιούνται κατά κόρον από επαγγελματίες που θέλουν να λανσάρουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν με πρωτότυπο τρόπο τα προϊόντα τους. Επίσης έχουν μεγάλη ζήτηση και σαν είδη συσκευασίας δώρων.

Ειδικές εκτυπώσεις στα κουτιά πολυτελείας είναι κάτι που κάνουμε για περισσότερα από 50 έτη,με το πιο σύγχρονο εξοπλισμό ,ενώ η απεικόνιση του λογοτύπου και των χρωμάτων μπορεί να γίνει με θερμοτυπία, ψηφιακά ή με μεταξοτυπία για ένα καλλιτεχνικό και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Οι ιδέες σας γίνονται πραγματικότητα από την ομάδα μας και το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας είναι κοντά σας , να σας καθοδηγήσει και να δημιουργήσει το κατάλληλο βιομηχανικό σχέδιο για να επιλέξετε το κατάλληλο τύπο κουτιού σύμφωνα με τη περίσταση, ενώ οι προτάσεις μας ξεχωρίζουν όχι μόνο στην ποιότητα και την φινέτσα αλλά και στο design. Τα κουτιά πολυτελείας μπορούν να προσαρμοστούν 100% στις ανάγκες σας, στις ιδιαίτερες αποχρώσεις και να κάνουν πραγματικότητα αυτό που έχετε στο μυαλό σας για την προβολή της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιούμε οικολογικό χαρτόνι και ειδικά χαρτιά που όλα φέρουν πιστοποίηση FSC® , κόλλες και μελάνια , αποδεικνύοντας έμπρακτα στην ευαισθητοποίησή μας στο περιβάλλον. Οι κατασκευές είναι ελληνικές και κάθε υλικό είναι πιστοποιημένο για την ασφάλεια και την ποιότητά του.