Κουτιά Πολυτελείας

Τα κουτιά πολυτελείας Τενέδιος ξεχωρίζουν όχι μόνο γιατί είναι χειροποίητα, αλλά και γιατί είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Η πιστοποίηση FSC® που φέρουν όλα μας τα υλικά (χαρτόνι και ειδικά χαρτιά, κόλλες και μελάνια) αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την ποιότητα των κατασκευών μας.

Κάθε κουτί πολυτελείας ντύνεται με ειδική επένδυση χαρτιού ή υφάσματος (λινόδετα) ή δερματίνης με περίτεχνες επεξεργασίες. Για το εσωτερικό υπάρχει η δυνατότητα επένδυσης με βελούδο ή σατέν ύφασμα, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν και ειδικά κοπτικά για την αποθήκευση αντικειμένων διαφόρων ειδών, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Οι ειδικές εκτυπώσεις (λογότυπο και χρωματισμοί), που συνήθως ολοκληρώνουν ένα κουτί, είναι κάτι που κάνουμε για περισσότερα από 50 χρόνια. Με τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού και τη μέθοδο της θερμοτυπίας, μεταξοτυπίας ή ψηφιακής απεικόνισης, θα έχετε ένα πρωτότυπο και άκρως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μία εναλλακτική πρόταση από τους επαγγελματίες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι τα χάρτινα κουτιά πολυτελείας. Τα χάρτινα κουτιά φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή και αποτελεσματικά στην προώθηση και διαφήμιση μιας επιχείρησης, ενώ είναι και κατάλληλα ως συσκευασία δώρων ή αποθήκευσης σε διάφορες εκδηλώσεις όπως αυτή του γάμου ή της βάπτισης.

Η ομάδα και το σχεδιαστικό μας τμήμα είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσουν και να κάνουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ιδέες σας πραγματικότητα. Θα φροντίσουν να δημιουργήσουν για εσάς το κατάλληλο βιομηχανικό σχέδιο, σύμφωνα με την περίσταση που εσείς θα τους υποδείξετε, και είναι βέβαιο πως οι ανάγκες σας θα έχουν καλυφθεί στο 100%.

Γνωρίστε τα ελληνικής κατασκευής κουτιά μας, φτιαγμένα αποκλειστικά με γνώμονα την ευαισθητοποίησή μας προς το περιβάλλον, και επιλέξτε κουτιά πολυτελείας σε ασυναγώνιστες τιμές για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις απεριόριστες επιλογές και δυνατότητες σχεδιασμού στα κουτιά πολυτελείας. Με άμεση και ασφαλή παράδοση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας τα κουτιά Τενέδιος θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.