Προσκλητήρια Βάπτισης Πολυτελείας Για Αγόρια & Κορίτσια

Τα προσκλητήρια βάπτισης Τενέδιος απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες στον χώρο των ειδών για γάμο και βάπτιση, οι οποίοι αναζητούν λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Οι προσκλήσεις, με την υπογραφή της εταιρείας μας, είναι ελληνικής κατασκευής και χειροποίητες. Για τη δημιουργία τους γίνεται χρήση πιστοποιημένων υλικών, τα οποία είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον και απολύτως ασφαλή.

Η σχεδιαστική μας ομάδα αναλαμβάνει να δημιουργήσει το προσκλητήριο με τις προδιαγραφές που εσείς θα της υποδείξετε, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό στο θέμα, το σχέδιο ή το χρώμα.

Είτε πρόκειται για αγόρι είτε για κορίτσι, μπορείτε να καθορίσετε το χρώμα ή τον συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων και μαζί με το θέμα που έχει επιλεγεί θα δημιουργήσουμε για εσάς πρωτότυπα και καλαίσθητα προσκλητήρια για βάπτιση.

Οι ήρωες της Disney αποτελούν μία διαχρονική επιλογή για προσκλήσεις βαπτίσεων, όπως και όλοι οι χαρακτήρες από αγαπημένα κινούμενα σχέδια και παραμύθια των παιδιών. Ακόμα, θέματα από τη φύση όπως λουλούδια και ζώα, το ουράνιο τόξο ή το καρουζέλ είναι, επίσης, πολύ χαρακτηριστικά.

Η εκτύπωση του ονόματος ή του μονογράμματος του μωρού γίνεται από την έμπειρη ομάδα μας με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, δίνοντάς σας ένα πραγματικά ποιοτικό και μοναδικό αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε τα προσκλητήρια βάπτισης με τους απαραίτητους φακέλους και φυσικά τις κορδέλες στην υφή, τα χρώματα και σχέδια που θέλετε και προσφέρετε στους πελάτες σας τα καλύτερα προσκλητήρια για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας, ώστε να συζητήσουμε από κοντά για τα προσκλητήρια βάπτισης που θέλετε να δημιουργήσουμε για εσάς. Πείτε μας τις διαστάσεις και τα τεμάχια που επιθυμείτε, τα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχουν και εμείς θα σας παραδώσουμε άριστης ποιότητας, αντοχής και αισθητικής προσκλήσεις, στο χρονικό διάστημα που έχει προσυμφωνηθεί.