Προσκλητήρια Βάπτισης

Η βάπτιση αποτελεί ένα παραμύθι από μόνη της! Είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα για τους γονείς, οι οποίοι θέλουν πάντα το καλύτερο για το μικρό τους. Οι προετοιμασίες της βάπτισης ξεκινούν το ίδιο νωρίς όπως του γάμου. Πλέον η μοντέρνα τάση είναι η εύρεση κάποιας θεματολογίας από ήρωες της Disney ή από αγαπημένα αντικείμενα ή παιχνίδια των παιδιών, όπως το καρουζέλ, το ποδήλατο, η μηχανή, το αερόστατο, τα οποία πρωταγωνιστούν από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι και το προσκλητήριο της βάπτισης.

Στην Tenedios δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργία του προκλητηρίου για το παιδί σας, χρησιμοποιώντας τα πιο ανθεκτικά χαρτιά και χαρτόνια, ποιοτικά και πολυτελείας.

Ελάτε να αποτυπώσουμε μαζί την πρόσκληση που έχετε στο μυαλό σας και στην συνέχεια μοιράστε την σε όσους αγαπάτε!

Παιχνιδιάρικα προσκλητήρια Στα παιχνιδιάρικα προσκλητήρια κρύβεται μέσα η ανεμελιά των παιδιών. Τα πολύχρωμα σχέδια, οι φανταχτερές κορδέλες, οι εντυπωσιακές ψηφιακές εκτυπώσεις μέχρι ένα ιδιαίτερο και αστείο κείμενο, συνθέτουν μία πολύ όμορφη εικόνα που εξάπτει την περίεργεια για το υπόλοιπο περιεχόμενο της βάπτισης!

Πιο κλασικά σχέδια Η πολυτέλεια κρύβεται πολλές φορές στην απλότητα. Αν αγαπάτε το διαχρονικό, τότε σας προτείνουμε μοναδικά σχέδια που εδώ και 60 χρόνια αποτελούν δημοφιλείς επιλογές στην εταιρεία μας. Οι αποχρώσεις που ξεχωρίζουν είναι το απαλό ροζ, το σιέλ, το βεραμάν, το τυρκουάζ, το λευκό, το πορτοκαλί.

Μην ξεχνάτε ότι εκτός από το προσκλητήριο, μπορείτε να προμηθευτείτε όλο το πακέτο της βάπτισης από το κουτί των ρούχων, μέχρι το κουτί των ευχών, το κουτί των προκλητηρίων κ.τ.λ. Αν το μυστήριο είναι γαμοβάφτιση ή χριστουγεννιάτικη βάπτιση, έχουμε εξίσου εντυπωσιακές προτάσεις για το κάλεσμα φίλων και συγγενών!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους παράδοσης, καθώς διαφέρουν ανάλογα με την πολυπλοκότητα του.