Κουτιά Μπομπονιέρας Γάμου Χειροποίητα

Τα κουτιά μπομπονιέρας γάμου και τα ιδιαίτερα κουτιά για κέρασμα γάμου, με την υπογραφή Τενέδιος, αποτελούν την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών στον χώρο για είδη γάμου.

Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η εταιρεία μας δέχεται παραγγελίες για χονδρική αγορά προμηθεύοντας καταστήματα ειδών γάμου με –υψηλής ποιότητας και design– κουτιά για μπομπονιέρες και για γλυκά γάμου, σχεδιασμένα πάντα βάσει των χαρακτηριστικών που μας δίνονται.

Τα κουτιά Τενέδιος είναι χειροποίητα και για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται εξ ολοκλήρου υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η επιλογή για το κουτί μπομπονιέρα γάμου ή για το κουτάκι που θα σχεδιαστεί για κεράσματα γάμου μπορεί να γίνει ανάμεσα σε χαρτί, ξύλο ή μέταλλο.

Είτε παραγγείλετε χάρτινα είτε ξύλινα ή μεταλλικά κουτάκια, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα κουτιά στις διαστάσεις και το σχήμα που επιθυμείτε, με το χαρτόνι, τον τύπο υφάσματος για το εξωτερικό περίβλημα και τις κορδέλες που σας έχουν ζητηθεί από τους μελλόνυμφους. Το ίδιο ισχύει ασφαλώς και για τα σχέδια και τα χρώματα. Τα γαμήλια χρώματα που πρωτοστατούν είναι φυσικά το λευκό, το σομόν και το ιβουάρ, αλλά το κουτάκι που θα παραγγείλετε μπορεί να ντυθεί με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Η ψηφιακή εκτύπωση των μονογραμμάτων ή ονομάτων στο καπάκι των κουτιών, εφόσον το ζευγάρι το επιθυμεί, γίνεται με τα πλέον σύγχρονα μέσα δίνοντας ένα καλλιτεχνικά άρτιο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα κουτιά μας πέρα από καλαίσθητα είναι και εξαιρετικά ανθεκτικά, καθώς σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα κουφέτα και τα διάφορα γλυκίσματα που θα περιέχουν να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε από κοντά για τα κουτιά που θέλετε να σχεδιάσουμε, στα τεμάχια που χρειάζεστε και με τις προδιαγραφές που θα μας υποδείξετε. Επιλέξτε τα κουτιά Τενέδιος για να έχετε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας τα προσωποποιημένα κουτιά που θα κάνουν την πιο ευτυχισμένη τους μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Γιατί τα κουτιά γάμου Tenedios είναι ιδανική επιλογή;

  • Διατηρούν ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής
  • Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άψογη
  • Προσαρμόζονται στις διαστάσεις και τα χρώματα που θα μας υποδείξετε

Η διαθεσιμότητα και η προετοιμασία της παραγγελίας είναι άμεση