Κουτιά Μπομπονιέρας Γάμου Χειροποίητα Για Τον Γάμο Των Ονείρων Σας

Οι μπομπονιέρες γάμου είναι το σήμα κατατεθέν της εκδήλωσης. Το πιο γλυκό αναμνηστικό προς όλους τους καλεσμένους, που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους, και σίγουρα ένα στοιχείο, από τα πιο χρονοβόρα στην επιλογή του, αφού αποτελεί βασικό κομμάτι στη συνολική αισθητική της ημέρας.

Τα κουτιά για μπομπονιέρες γάμου Tenedios κάνουν πιο εύκολη την επιλογή, με προτάσεις από τα πιο όμορφα σχέδια για να κλείσετε μέσα τους τα αναμνηστικά δωράκια συναισθηματικής αξίας, ακόμα και τα ίδια τα κουφέτα ή κάποια γλυκά και κεράσματα.

Τα κουτιά μπομπονιέρας γάμου συνδυάζονται με τις μπομπονιέρες σας στα χρώματα και το στιλ που έχετε επιλέξει, δημιουργώντας αρμονία.

Διαλέξτε μεταξύ χάρτινου ή μεταλλικού κουτιού για μπομπονιέρα γάμου ή τα αγαπημένα σε όλους χάρτινα κουτάκια.

Το μέγεθος και το σχήμα είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και την ψηφιακή εκτύπωση των μονογραμμάτων σας στο καπάκι. Μπορείτε, έτσι, να πετύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα υπεροχής, καθώς η λεπτομέρεια αυτή δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η προσεκτική και χειροποίητη κατασκευή καθιστά τα κουτιά μας καλαίσθητα και το κυριότερο ανθεκτικά! Προστατεύουν και διατηρούν άψογα τα κουφέτα και φυσικά μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, για να διακοσμήσουν οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε.

Τα κουτιά μπομπονιέρας γάμου Τενέδιος και τα κουτιά προσκλητήριο-μπομπονιέρας, αν θελήσετε κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο, είναι ιδανική επιλογή για εσάς.

Συνδυάστε ποιότητα και τιμή για τα κουτιά στις διαστάσεις, τα σχέδια και τα χρώματα που εσείς θα έχετε επιλέξει και δημιουργήστε μοναδικά αναμνηστικά της πιο ξεχωριστής σας ημέρας.

Γιατί τα κουτιά γάμου Tenedios είναι ιδανική επιλογή;

  • Διατηρούν ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής
  • Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άψογη
  • Προσαρμόζονται στις διαστάσεις και τα χρώματα που θα μας υποδείξετε

Η διαθεσιμότητα και η προετοιμασία της παραγγελίας είναι άμεση

Ζητηστε Προσφορα