Κουτιά ασημικών

Κουτιά Ασημικών Χειροποίητα Για Προστασία Των Πολύτιμων Αντικειμένων Σας

Τα κουτιά ασημικών πρέπει να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να φυλάσσουν με ασφάλεια ασημικά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Για επαγγελματική ή άλλη χρήση τα κουτιά Τενέδιος θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη με εξαιρετική ποιότητα, κορυφαία αισθητική και design. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα με προσεκτικής διαλογής υλικά, απόλυτα φυσικά προς το περιβάλλον. Εσωτερικά, διαθέτουν μπλε βελούδινη επένδυση για ασφάλεια από οποιαδήποτε φθορά και διατίθενται στο μέγεθος και τις διαστάσεις που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.

Τα κουτιά ασημικών Τενέδιος είναι κατάλληλα για ασημικά, κορνίζες και εικόνες, κεραμικά, κρύσταλλα και κοσμήματα. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αμπαλάζ διαφόρων ειδών και εύθραυστων αντικειμένων. Τέλος, μπορούν να μετατραπούν σε πρακτικά κουτιά αποθήκευσης.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Πραγματοποιήστε εξατομικευμένες παραγγελίες βάσει των προϊόντων για τα οποία προορίζονται τα κουτιά ασημικών ή επιλέξτε μεταξύ των διαθέσιμων διαστάσεων, εφόσον σας εξυπηρετούν. Κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε και την απόχρωση, εκτός του μπλε σκούρου που είναι η πιο συνήθης επιλογή χρώματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την πληρέστερη γκάμα κουτιών συσκευασίας για ασημικά και άλλα αντικείμενα.