Χειροποίητα Κουτιά Μπομπονιέρας Βάπτισης Για Κομψό Αποτέλεσμα

Τα κουτιά για μπομπονιέρες βάπτισης επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί θα πρέπει να δένουν αρμονικά με τον συνολικό στολισμό. Κυρίως, όμως, θα αποτελέσουν το αναμνηστικό της ξεχωριστής αυτής ημέρας για το μωρό σας, γι’ αυτό και ψάχνετε πάντα τα καλύτερα.

Με τα χειροποίητα κουτιά Τενέδιος μπορείτε να εξασφαλίσετε κουτιά υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας, καθώς όλα μας τα υλικά είναι οικολογικά.

Χρησιμοποιήστε τα ως μπομπονιέρες βάπτισης, όπου θα έχουν μέσα τα ίδια τα κουφέτα ή ακόμα για αναμνηστικά δωράκια, που πολλές φορές συνοδεύουν την μπομπονιέρα στις βαπτίσεις.

Μοναδικά σχέδια και χρώματα

Διαμορφώστε τα κουτιά για μπομπονιέρες βάπτισης όπως εσείς επιθυμείτε. Επιλέξτε τα χρώματα, που θέλετε, από όλη την παλέτα. Από τα τυπικά χρώματα της βάπτισης, ροζ για κοριτσάκι και γαλάζιο για αγοράκι, μέχρι οποιοδήποτε άλλο χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων έχετε ονειρευτεί.

Στολίστε τα κουτιά, που έχετε παραγγείλει στις διαστάσεις της επιλογής σας, με πουά, καρό ή ριγέ σχέδια. Αν προτιμάτε μονόχρωμα κουτιά με σχέδια πάνω, οι προτάσεις είναι αμέτρητες.

Ένα κουτί βάπτισης, τέλος, μπορεί να έχει εκτυπωμένο πάνω του το μονόγραμμα ή το όνομα του μωρού σας. Με την επιλογή της άψογης ποιότητας εκτύπωσης, μπορείτε να δώσετε στα κουτιά σας ακόμα πιο προσωπική σφραγίδα και στο παιδάκι σας το πιο υπέροχο και μοναδικό ενθύμιο.

Οικολογικά υλικά και προσεγμένος τρόπος κατασκευής

Όλα τα υλικά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των κουτιών μας, είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον και πιστοποιημένης ποιότητας. Ο τρόπος κατασκευής των κουτιών είναι ιδιαίτερα προσεγμένος, ώστε όλα τα κουτιά να είναι ανθεκτικά, να μην σκίζονται και να μην φθείρονται.

Η εξαιρετική αντοχή των κουτιών μας τα καθιστά ιδανική επιλογή για διακόσμηση και αποθήκευση αντικειμένων, αφού επιτελέσουν τον αρχικό τους ρόλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με τα κουτιά για μπομπονιέρες που θα συνοδεύσουν την ξεχωριστή για εσάς ημέρα της βάπτισης του μωρού σας.

Γιατί τα κουτιά γάμου Tenedios είναι ιδανική επιλογή;

  • Διατηρούν ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής
  • Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άψογη
  • Προσαρμόζονται στις διαστάσεις και τα χρώματα που θα μας υποδείξετε

Η διαθεσιμότητα και η προετοιμασία της παραγγελίας είναι άμεση