Εταιρικό προφίλ

Η κυτιοποιία Τενέδιος ιδρύθηκε το 1957 και είναι μία από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις του κλάδου της, με τρεις γενιές στους κόλπους της, δύο εκ των οποίων είναι ενεργές.

Η πορεία από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της εταιρείας ήταν ανοδική και επιτυχημένη. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, η βαθιά γνώση της αγοράς, το εξειδικευμένο προσωπικό και φυσικά ο σύγχρονος εξοπλισμός, έχει επιφέρει σημαντικές προόδους όχι μόνο στην ταχύτητα της παραγωγής αλλά και στην κορυφαία ποιότητα που πιστοποιείται από τους πολλούς πελάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εδώ και 60 χρόνια το πάθος, το μεράκι, τα οράματά μας, οι νέες ιδέες και ο επαγγελματισμός, δεν σταμάτησαν να μας καθοδηγούν. Η κύρια δραστηριοποίησή μας, αφορά την κατασκευή κουτιών πολυτελείας για γάμο ή βάπτιση, για συσκευασία και δώρα και για όποια περίσταση χρειάζεται ο πελάτης/συνεργάτης μας. Διαθέτουμε το μεγαλύτερο απόθεμα υλικών και μία από τις πιο πλούσιες ποικιλίες της ελληνικής αγοράς ενώ είμαστε η μοναδική εταιρεία στο χώρο που κατασκευάζει κουτιά πολυτελείας on demand για κάθε περίσταση και σε μικρές ποσότητες με χαρακτηριστικά και κατασκευή που γίνεται μόνο σε πολλές χιλιάδες τεμάχια και συνήθως με τη χρήση μηχανημάτων!

Τέλος, όσον αφορά το κόστος των προϊόντων μας, προκύπτει πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προτίμησή σας και σας περιμένουμε να αναδείξουμε το προϊόν σας με το καλύτερο τρόπο,γιατί η συσκευασία μετράει πάντα!