Η Εταιρεία

Κυτιοποιία Τενέδιος Με Ιστορία
Στο Χειροποίητο Κουτί Πολυτελείας

Με την ίδρυσή της το 1957, η κυτιοποιία Τενέδιος αποτελεί μία από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις του κλάδου, με τις δύο από τις τρεις γενιές της να είναι ενεργές μέχρι και σήμερα.

Η πορεία από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η εταιρεία ήταν επιτυχημένη και συνεχώς ανοδική. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, η βαθιά γνώση της αγοράς, το εξειδικευμένο προσωπικό και φυσικά ο σύγχρονος εξοπλισμός έχει επιφέρει σημαντικές προόδους με την πάροδο των ετών. Η προτίμηση των πελατών μας από Ελλάδα και εξωτερικό πιστοποιεί την ταχύτητα παραγωγής σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα των υλικών μας.

Εξήντα και πλέον χρόνια μετά, το πάθος, το μεράκι, τα οράματα, οι νέες ιδέες και ο επαγγελματισμός δεν σταμάτησαν να μας καθοδηγούν. Η κύρια δραστηριοποίησή μας αφορά την κατασκευή κουτιών πολυτελείας. Επίσης για γάμο ή βάπτιση και για όποια περίσταση έχει ανάγκη ο πελάτης/συνεργάτης μας, είτε ως συσκευασία είτε για δώρα.

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο απόθεμα υλικών και μία από τις πιο πλούσιες ποικιλίες της ελληνικής αγοράς, ενώ είμαστε η μοναδική εταιρεία στον χώρο που κατασκευάζει κουτιά πολυτελείας on demand για κάθε περίσταση και σε μικρές ποσότητες με χαρακτηριστικά και κατασκευή που γίνεται μόνο σε πολλές χιλιάδες τεμάχια και συνήθως με τη χρήση μηχανημάτων!

Τέλος, όσον αφορά το κόστος των προϊόντων μας, αυτό προκύπτει πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλες αυτές τις δεκαετίες μας δίνει το κίνητρο να προσπαθούμε όλο και περισσότερο να αναδεικνύουμε το προϊόν σας με τον καλύτερο τρόπο.

Η συσκευασία πάντα μετράει, αλλά η καλή συσκευασία μετράει περισσότερο!