Κορδέλες

Ανανεώστε κάθε ένα αντικείμενο με μία κορδέλα! Οι κορδέλες υποδηλώνουν ότι αυτό που τυλίγουν είναι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό. Από ένα κουτί γλυκά μέχρι ένα τριαντάφυλλο και από ένα διακοσμητικό κουτί μέχρι ένα γυναικείο αξεσουάρ μπορούν να προσδώσουν κορυφαίο στυλ και να ολοκληρώσουν την εικόνα ενός πράγματος.

Σε κάθε κατάστημα είναι απαραίτητες για τα δώρα, παίζοντας έναν πολύ σημαντικό εικαστικό ρόλο. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για πολλούς επαγγελματικούς και ερασιτενικούς κλάδους.

Στο φωτογραφικό κατάλογο θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από κορδέλες σε υπέροχα χρώματα, πάχη, υφές και σχέδια αλλά και με δυνατότητα ιδιαίτερης εκτύπωση σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε μία ευρεία γκάμα πελατών και καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε ιδιώτη που αναζητάει το καλύτερο concept για μία βάπτιση ή έναν γάμο. Εντυπωσιακά σχέδια και αποχρώσεις για μπομπονιέρες και προσκλητήρια!

Επιλέξτε και εσείς το όμορφο, χαρούμενο και πρωτότυπο διακοσμητικό για να χαρίσετε νότες αισιοδοξίας στα κουτιά αποθήκευσης και σε όλες τις επαγγελματικές συσκευασίες.

Διαδεδομένη χρήση σε λευκώματα, βιβλιοδεσίες, κοσμήματα, κατασκευές από χάντρες, λουλούδια, διακόσμηση, event.

Στη γκάλερι που ακολουθεί θα βρείτε κορδέλες δώρων – κορδέλες συσκευασίας – κορδέλες σατέν – κορδέλες γκρο καθώς και βαμβακερές ή δαντέλας. Μην ξεχνάτε και τις κορδέλες με εκτύπωση. Καινούργιες παραλαβές που ήρθαν για να μείνουν και να στολίσουν τα δικά σας αντικείμενα.

Για να δείτε τιμές και χρώματα μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ 

*Μόνο κατόπιν παραγγελίας. Ρωτήστε μας για περισσότερα στο 2108942382.