Κορδέλες Για Γάμο & Βάπτιση, Συσκευασία  Ή Διακοσμητικές Σε Τεράστια Ποικιλία

Οι κορδέλες αποτελούν την τελική πινελιά για να είναι ολοκληρωμένο ένα δώρο ή μια οποιαδήποτε συσκευασία.

Η πλούσια συλλογή μας αποτελείται από κορδέλες με δαντέλα, κορδέλες σατέν, υφασμάτινες, βαμβακερές ή γκρο. Αναζητήστε τες, ακόμα, από λινάτσα ή λινάτσα με δαντέλα, από οργάντζα και άλλα ποιοτικά υφάσματα, στο πάχος της επιλογής σας και σε ποικιλία χρωμάτων.

Μπορείτε να παραγγείλετε κορδέλα συσκευασίας ή περιτυλίγματος, για δώρα ή διακόσμησης σε σάπιο μήλο, χρυσή ή σε όποιο άλλο χρώμα ταιριάζει με το concept που έχετε στο μυαλό σας. Ολοκληρώστε το δώρο σας με μία καρό ή πουά, φαρδιά ή πιο λεπτή κορδέλα και αναδείξτε το δώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανάλογα με τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας ανάγκες και φυσικά την εκάστοτε περίσταση, μπορείτε να επιλέξετε οι κορδέλες σας να είναι τυπωμένες. Μπορείτε να τις παραγγείλετε με σχέδια της επιλογής σας ή με το λογότυπο από την επιχείρησή σας. Μπορούν φυσικά να σας παραδοθούν εκτυπωμένες με το όνομα που θα έχετε διαλέξει ή με τις διάφορες ευχές, που ενδεχομένως θέλετε να φέρουν.

Κορδέλες για γάμο ή βάπτιση

 Οι κορδέλες αποτελούν την κατεξοχήν λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, όταν πρόκειται για μπομπονιέρες και άλλες διακοσμητικές πινελιές σε βάπτιση ή γάμο. Στις μπομπονιέρες, στα προσκλητήρια γάμου και τα προσκλητήρια βάπτισης μία κορδέλα  δαντελένια ή βελούδινη, μπορεί να ολοκληρώσει την εικόνα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Κορδέλες για δώρα και συσκευασίες

 Στα καταστήματα με δώρα, με είδη γάμου και βάπτισης ή οποιαδήποτε προϊόντα, οι κορδέλες παίζουν σίγουρα πολύ σημαντικό εικαστικό ρόλο, γι΄αυτό δεν μπορούν να λείπουν. Η εταιρεία Τενέδιος είναι μία εξαιρετική επιλογή για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, καθώς παρέχει κορδέλες υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε απίστευτες επιλογές και με πολλαπλές δυνατότητες σχεδιασμού από εσάς.