Προσκλητήρια Γάμου

Ανακοινώστε τον γάμο σας και προσκαλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, μέσα από ένα κομψό και πολυτελές

προσκλητήριο, το οποίο θα ακτινοβολεί τη διάθεσή σας στο κείμενό του!

Με τη χρήση της κατάλληλης τεχνολογίας πλέον τα προσκλητήρια διακοσμούνται με καλλιτεχνικές πινελιές ή με ανάγλυφες εκτυπώσεις, ακόμα και εγχαράξεις.

Για τους παραδοσιακούς Είστε από τα ζευγάρια που αγαπούν το διαχρονικό και αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσουν στην διοργάνωση του γάμου τους; Επιλέξτε προσκλητήρια γάμου Tenedios, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μελλόνυμφους. Τα ιβουάρ χαρτόνια πολυτελείας με δυνατότητα εκτύπωσης ή χάραξης αρχικών τίθενται σαν πρώτη επιλογή για τους ρομαντικούς παραδοσιακούς ή για εκείνους που είναι υποστηρικτές του απλού και πολυτελούς αποτελέσματος.

Για τους εναλλακτικούς Η πρότασή μας για εσάς είναι ένα μικρό παραλληλόγραμμο κουτάκι ή ένα πλακέ με εκτύπωση ή ένα floral μοτίβο, στο οποίο θα φυλάσσεται η πρόσκληση του γάμου σας. Με καλλιτεχνικές πινελιές και δεσίματα με σατέν κορδέλες ή δαντέλες, το προσκλητήριο θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας!

Πότε να στείλετε τις προσκλήσεις και πόσες να τυπώσετε;

Το ιδανικό χρονικό διάστημα είναι 6-8 εβδομάδες πριν το γάμο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πότε θα είναι έτοιμα από εμάς, καθώς οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου. Τέλος, υπολογίστε προσεκτικά τα τεμάχια που θα χρειαστείτε και παραγγείλετε 10 παραπάνω τουλάχιστον.

«Όλα του γάμου….εύκολα» λοιπόν θα είναι για εσάς με τις σωστές επιλογές. Είμαστε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουμε μαζί την πρόσκληση του γάμου σας, εξυπηρετώντας σας με αμεσότητα και επαγγελματισμό.

Μην ξεχνάτε ότι το προσκλητήριο γάμου είναι αφενός ένα από τα πιο συγκινητικά ενθύμια και αφετέρου η πρώτη εικόνα για τους καλεσμένους σας!

Αν το μυστήριο είναι γαμοβάφτιση ή χριστουγεννιάτικος γάμος, έχουμε εξίσου εντυπωσιακές προτάσεις για το κάλεσμα φίλων και συγγενών!