Αρχική-2

Χάρτινα κουτιά χειροποίητα

Τα κουτιά μας παράγονται από χοντρό χαρτόνι εξαιρετικής ποιότητας ντυμένα με χαρτί ή ύφασμα της επιλογής σας για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Σε μας θα βρείτε κουτιά αποθήκευσης –  κουτιά για μπομπονιέρες – κουτιά συσκευασίας -κουτιά δώρου-κουτιά για διακόσμηση-κουτιά βάπτισης κ.α Εδώ και 60 χρόνια,εκφράζουμε την δημιουργικότητα και την έμπνευσή μας μέσα από την κατασκευή συσκευασιών με ύψιστη εικαστική εμφάνιση που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίση σας.

Κορδέλες

Ανανεώστε κάθε ένα αντικείμενο με μία κορδέλα! Οι κορδέλες υποδηλώνουν ότι αυτό που τυλίγουν είναι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό. Από ένα κουτί γλυκά μέχρι ένα τριαντάφυλλο και από ένα διακοσμητικό κουτί μέχρι ένα γυναικείο αξεσουάρ μπορούν να προσδώσουν κορυφαίο στυλ και να ολοκληρώσουν την εικόνα ενός πράγματος.

Υφάσματα διακόσμησης

Τα υφάσματα διακόσμησης που διαθέτουμε είναι κατάλληλα για γάμο ή βάπτιση καθώς και για ανθοπωλεία ή καταστήματα ειδών δώρου. Σε εμάς θα τα βρείτε σε ρολό έτοιμα για το δικό σας στολισμό ή δημιουργία ακόμα και προϊόντος,όπως είναι τα πουγκιά.

Γάμος - Διακόσμηση

Αναζητήστε ιδέες για τον στολισμό ή τη διακόσμηση του γάμου. Στολισμοί για vintage, ρομαντικούς και μοντέρνους γάμους καθώς και αρκετές προτάσεις μας από μοναδικές κατασκευές που έχουν πραγματοποιηθεί.    Σε εμάς θα βρείτε ανεξάντλητη ποικιλία από…