Κουτιά Δώρου Χειροποίητα Για Να Εντυπωσιάσετε

Τα κουτιά για δώρα με την υπογραφή Τενέδιος διατίθενται για χονδρική αγορά και  απευθύνονται σε επαγγελματίες φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων με είδη δώρων, που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από ένα τέλειο κουτί δώρου.

Η σχεδιαστική ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, αλλά και εμπειρία δεκαετιών, και μπορεί να δημιουργήσει για εσάς χειροποίητα κουτιά δώρων, με τις προδιαγραφές που εσείς θέλετε. Μπορείτε να σχεδιάσετε –μεγάλα, μικρά και σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε- χάρτινα κουτιά από εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά, 100% φιλικά προς το περιβάλλον.

Εκτός από τις διαστάσεις και το υλικό, μπορείτε να επιλέξετε αν το κουτί θα είναι στρογγυλό ή τετραγωνισμένο και αν θα είναι μονόχρωμο ή όχι. Φυσικά μπορείτε να μας υποδείξετε και τα χρώματα ή σχέδια που ταιριάζουν με την περίσταση, αν για παράδειγμα προορίζονται για κουτιά συσκευασίας δώρων για τα Χριστούγεννα. Τέλος, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έχετε την επιλογή να εκτυπώσετε στα κουτιά σας οτιδήποτε επιθυμείτε και να τα κάνετε πραγματικά μοναδικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να κανονίσουμε την απαραίτητη συνάντηση και να συζητήσουμε σχετικά με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε σε εμάς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κουτιών που έχετε οραματιστεί για τα προϊόντα σας και εμείς θα σας προσφέρουμε ένα καλλιτεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, που θα αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησής σας.