ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ – ΠΑΡ/ΜΑ

Οτιδήποτε θέλετε να αποθηκεύσετε στην τελετή του γάμου και της βάπτισης γίνεται μία εύκολη υπόθεση! Τα παραλληλόγραμμα κουτιά αποθήκευσης σας προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας.

  • Φθηνά
  • Ελληνικά
  • Ετοιμοπαράδοτα
  • Ανθεκτικά

Κουτιά αποθήκευσης για βάπτιση
Το παραλληλόγραμμο σχήμα τους είναι ό,τι πρέπει για τα ρουχαλάκια του μωρού, για τις μπομπονιέρες και για οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το μικρό σας αυτή τη χαρούμενη μέρα.

Για συσκευασία
Δώρα και συσκευασίες στο πιο όμορφο κουτί! Τα παραλληλόγραμμα κουτιά Tenedios αποτελούν το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσουν ρούχα βάπτισης ή ακόμα και το νυφικό/γαμπριάτικο κοστούμι.

Για ντεκόρ
Στολίστε το κατάστημά σας με παραλληλόγραμμα κουτιά διακόσμησης! Χρησιμοποιούνται σε βιτρίνα και γενικά σε όλους τους χώρους έκθεσης προϊόντων.

Ζητήστε μας διάσταση και σχέδιο
Τα κουτιά αυτά έχουν τις διαστάσεις 58χ38χ18 και μπορούν να γίνουν δικά σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μοναδικές αποχρώσεις και σχέδια. Αποτελούνται από χοντρά ανθεκτικά χαρτόνια ή υφασμάτα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Κατόπιν παραγγελίας φτιάχνουμε για εσάς το ιδανικό κουτί νυφικού 60χ40χ30 – κουτί μεταφοράς 70χ50χ12,5 – κουτιά βάπτισης και συσκευασίας 52χ38χ17 – 47χ35χ15 – 40χ28χ13 – 50χ35χ25 – 61χ41χ17.