Κουτιά για λαμπάδες πασχαλινές

Κάθε Πάσχα νονοί και νονές σπεύδουν να βρουν την ιδανική λαμπάδα για τα βαφτιστήρια τους. Τα δώρα από τη νονά είναι πάντα τα πιο απολαυστικά, γι αυτό αν και εσείς θέλετε να προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας μία πραγματικά ξεχωριστή λαμπάδα, φροντίστε το περιτύλιγμα να είναι Tenedios!

Στην πλούσια συλλογή μας θα βρείτε κουτιά για λαμπάδες σε διάφορες διαστάσεις, ιδανικές για λεπτά και χοντρά-πλατιά κεριά και για κάθε ύψος. Η ποικιλία μας είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα βρείτε παρόμοιο σχέδιο κουτιού για να το συνδυάσετε αρμονικά με τη λαμπάδα σας.

Όπως είναι αναμενόμενο έχουμε επιλέξει τα πιο ζωντανά χρώματα και σχέδια. Όλη η χρωματική παλέτα σε διάφορα σχέδια είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας. Και ιδιαίτερες προτάσεις για αγοράκια και κοριτσάκια.

Αν είστε επαγγελματίας, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς σε τιμή χονδρικής κουτιά για λαμπάδες με ή χωρίς σχέδιο, καλύπτοντας τις εποχικές σας ανάγκες την περίοδο του Πάσχα. Ειδικά αν φτιάχνετε χειροποίητες λαμπάδες, επιβάλλεται να είναι χειροποίητο και το κουτάκι της!

Οι κατασκευές των κουτιών είναι αποκλειστικά με σκληρό χαρτόνι που διατηρεί αναλλοίωτο το κερί και φυσικά προσαρμοσμένα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Όλα τα κουτιά είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι και κάθε χρόνο θα βρείτε και μερικά ακόμα καινούργια σχέδια που συμβαδίζουν με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας!

Επιλέξτε εσείς το μέγεθος και το χρώμα που σας βολεύει.

Σε γενικές γραμμές τα μεγέθη που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: 40x4x3 – 44x4x3 – 42x5x5 – 42x10x5 – 44x10x6 – 47x11x10 – 52x12x10