Χάρτινα Καλαθάκια Χειροποίητα Για Γάμους & Βαπτίσεις Που Ξεχωρίζουν

Τα χάρτινα κουτιά καλαθάκια είναι η πιο χαριτωμένη πρωτότυπη ιδέα για τον στολισμό τραπεζιού σε δεξίωση μετά τη βάπτιση ή τον γάμο. Θα χαρίσουν μία ξεχωριστή πινελιά στο τραπέζι σας, θα ξετρελάνουν τα παιδιά στο πάρτι τους και θα κερδίσουν τους μεγάλους με τον πρακτικό και χρηστικό τους χαρακτήρα.

Μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ένα μέσο αποθήκευσης, καθιστώντας τα όχι μόνο λειτουργικά αλλά και κομψά. Χαρίστε ξεχωριστή αισθητική στο σημείο που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε ένα κουτί καλάθι από τη μεγάλη ποικιλία Τενέδιος και ανανεώστε μεμιάς τη διακόσμησή σας.

Τα κουτιά καλαθάκια αποτελούν ιδανική επιλογή:

  • Για τον στολισμό γιορτινού τραπεζιού ή τραπεζιού γάμου και βάπτισης. Τοποθετήστε λουλούδια ή γλυκά και εντυπωσιάστε όλους τους παρευρισκόμενους.
  • Ως συσκευασία σε πάρτι. Επιλέξτε ζωηρά χρώματα και χαρούμενα σχέδια για τα καλάθια σας και γεμίστε τα με διάφορα δωράκια, καπελάκια, σφυρίχτρες και άλλα είδη πάρτι.
  • Ως συσκευασία για κρασί ή ποτό. Αντί να βάλετε το μπουκάλι σας σε μία απλή τσάντα, επιλέξτε να φτιάξετε ένα καλάθι που θα ταιριάξει με το δώρο σας και θα το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.
  • Ως συσκευασία δώρου. Τα κουτιά καλάθια μπορούν να γίνουν η συσκευασία για κάθε δώρο που θέλετε να προσφέρετε, αναλαμβάνοντας με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της τσάντας δώρου.

Ειδικές συσκευασίες για συγκεκριμένες εκδηλώσεις

Στη συλλογή μας θα βρείτε ειδικά πακέτα που προτείνονται για γάμους, βαπτίσεις και οποιεσδήποτε εκδηλώσεις, για να επιλέξετε από τις διαθέσιμες διαστάσεις ή να παραγγείλετε τα μεγέθη που σας εξυπηρετούν.

Οι διαστάσεις  που συνήθως προτιμώνται είναι: 8x8x6 – 9x9x5 – 15x11x7 – 20x15x8 – 25x19x8 – 30x23x10 – 16x16x12.

Η κατασκευή τους γίνεται με ειδική επεξεργασία, ώστε να διατηρούν αναλλοίωτο οποιοδήποτε, εδώδιμο ή μη, περιεχόμενο έχουν αποθηκευμένο. Με πλατύ μεγάλο ή πιο μικρό χερούλι και σχέδια, όπως πουά και ριγέ σε διάφορα χρώματα ή και μονόχρωμα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.