Κουτιά καλαθάκια χάρτινα

Είναι πανέμορφα και γεμίζουν με χρώμα ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα όπως το γιορτινό τραπέζι! Τα παιδιά θα τα λατρέψουν και οι μεγάλοι θα χαρούν τη χρηστική φύση τους.

Τα κουτιά καλαθάκια είναι μια κομψή λύση αποθήκευσης που παράλληλα χαρίζει λειτουργικότητα και αισθητική στο σημείο που θα διαλέξετε να τα τοποθετήσετε. Εφοδιαστείτε με πλούσιες ιδέες από την μεγάλη ποικιλία Tenedios και ανανεώστε τη διακόσμηση σας.

Είναι ιδανική επιλογή για:

  • Στολισμό γιορτινού τραπεζιού ή τραπεζιού γάμου και βάπτισης. Τοποθετήστε λουλούδια, κουλουράκια και γλυκά και εντυπωσιάστε όλους τους παρευρισκόμενους.
  • Συσκευασία σε πάρτυ. Όταν τα χρώματα και τα σχέδια είναι φανταχτερά τότε επιβάλλεται να συμμετέχουν στο πάρτυ σας. Βάλτε μέσα διάφορα δωράκια, καπελάκια πάρτυ, σφυρίχτρες κ.α.
  • Συσκευασία για κρασί. Αντί να βάλετε το κρασί σας σε μία απλή τσάντα, επιλέξτε να κάνετε το σκηνικό πιο ενδιαφέρον και να φτιάξετε ένα καλάθι που θα ταιριάξει με το δώρο σας!
  • Τα κουτιά καλάθια μπορούν να γίνουν η συσκευασία για κάθε δώρο που θέλετε να προσφέρετε, αναλαμβάνοντας με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της τσάντας δώρου.

Ειδικές συσκευασίες για βαπτίσεις γάμους

Στην συλλογή μας, θα βρείτε ειδικά πακέτα που προτείνονται για γάμους, βαπτίσεις και εκδηλώσεις σε διάφορες διαστάσεις ή να παραγγείλετε τα μεγέθη που σας εξυπηρετούν καλύτερα. Η παρασκευή τους γίνεται με ειδική επεξεργασία, ώστε να διατηρούν και να αποθηκεύουν αναλλοίωτο οποιοδήποτε εδώδιμο ή μη περιεχόμενο.

Με πλατύ μεγάλο ή πιο μικρό χερούλι και σχέδια όπως πουά, ριγέ, χρωματιστά με σχέδιο και μονόχρωμα. Χαμηλές τιμές και σε χονδρική σε επαγγελματίες/καταστήματα δώρων κ.α.

Τα μεγέθη με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: 8x8x6 – 9x9x5 – 15x11x7 – 20x15x8 – 25x19x8 – 30x23x10 – 16x16x12