Κουτιά μπομπονιέρας γάμου

Οι μπομπονιέρες είναι το σήμα κατατεθέν του γάμου. Το πιο γλυκό αναμνηστικό προς όλους τους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι με τη παρουσία τους και σίγουρα το πιο χρονοβόρο στοιχείο του γάμου, αφού καθορίζει με κάποιον τρόπο συνολικά την αισθητική της ημέρας.

Τα κουτιά γάμου Tenedios κάνουν πιο εύκολη αυτή την επιλογή, προτείνοντάς σας τα πιο όμορφα σχέδια για να κλείσετε μέσα αυτά τα αναμνηστικά δωράκια συναισθηματικής αξίας. Τα κουτιά γάμου συνδυάζονται με τις μπομπονιέρες σας στα χρώματα και κάνουν πιο εύκολη τη μεταφορά τους.

Διακριτικά σχέδια στα κλασικά χρώματα του γάμου με πρωτοστάτες το λευκό, το σομόν και το ιβουάρ στο μέγεθος και σχήμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε και τη ψηφιακή εκτύπωση σε μονογράμματα για το καπάκι για ένα μοναδικό αποτέλεσμα υπεροχής, μία λεπτομέρεια που θα τραβήξει τα βλέμματα!

Επιλέξτε το χαρτόνι της επιλογής σας και τον τύπο υφάσματος για το εξωτερικό περίβλημα, από το διαθέσιμο χρωματολόγιο.

Ο τρόπος κατασκευής των κουτιών είναι τέτοιος ώστε το περιεχόμενο να μένει αναλλοίωτο με προστατευτικά υλικά για να μην σκίζεται και φθείρεται. Είναι τόσο ανθεκτικό ώστε μπορείτε μετά τον γάμο να το κρατήσετε ως κουτί αποθήκευσης για προσωπικά αντικείμενα.

Γιατί τα κουτιά γάμου Tenedios είναι ιδανική επιλογή;

  • Διατηρούν ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής
  • Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άψογη
  • Προσαρμόζονται στις διαστάσεις και τα χρώματα που θα μας υποδείξετε

Η διαθεσιμότητα και η προετοιμασία της παραγγελίας είναι άμεση