Πουγκιά Για Μπομπονιέρες Γάμου & Βάπτισης Που Θα Μείνουν Αξέχαστες

Τα πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης αποτελούν μια μοντέρνα και ξεχωριστή επιλογή για τα κουφέτα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην εκκλησία για το ρύζι στον γάμο ή ακόμα και ως μία όμορφη λύση για τα διάφορα κεράσματα γάμου και βάπτισης. Ακόμη, είναι μία γλυκιά συσκευασία για τα διάφορα δωράκια, που ενδεχομένως χαρίσετε στους καλεσμένους σας.

Υφάσματα και άλλες επιλογές 

Οι επιλογές σε ύφασμα, που μπορείτε να κάνετε για το πουγκί μπομπονιέρας είναι πολλές και εντυπωσιακές. Προτιμήστε πουγκιά βαμβακερά, από λινάτσα ή οργάντζα (τούλινα) ή πουγκιά από λινό, γκρο, γούβεν, δαντέλα ή τσόχα. Διαλέξτε το ιδανικό ύφασμα για την περίσταση και τα γούστα σας ή ακόμα και συνδυασμό υφασμάτων σκέτα, φλοράλ και με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο θέλετε.

Τα πουγκιά, που θα παραγγείλετε, σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και μπορούν να είναι μεγάλα ή μικρά, ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται. Ολοκληρώστε τα με τις υπέροχες κορδέλες για μπομπονιέρες, που θα βρείτε στη συλλογή μας, και κάντε τα μοναδικά.

Ιδιαίτερες εκτυπώσεις

Η επιλογή για εκτύπωση που ισχύει στην περίπτωση των κουτιών μας υπάρχει και για τα πουγκιά. Ζητήστε εκτύπωση των μονογραμμάτων σας, αν πρόκειται για γάμο ή του ονόματος του μωρού σας, αν τα πουγκιά προορίζονται για βάπτιση.

Η χρήση των πουγκιών σε διαφορετικό πλαίσιο, Χριστούγεννα ή Πάσχα, μπορεί να συνδυαστεί με την εκτύπωση ενός πιο γιορτινού λεκτικού, με ευχές για τα πρόσωπα στα οποία απευθύνεστε. Ακόμα μπορούν να φέρουν το logo της επιχείρησής σας, αν πρόκειται για δώρα προς τους υπαλλήλους της εταιρείας σας. Για κάθε περίσταση η ιδιαίτερη εκτύπωση, που θα ζητήσετε, καθιστά αυτόματα μοναδικό το πουγκί.

Διαφορετικές χρήσεις ενός πουγκιού

Για όποιον λόγο και αν έχετε επιλέξει τα ξεχωριστά πουγκιά της εταιρείας μας, μετά τον αρχικό ρόλο που θα επιτελέσει, μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε μέσο αποθήκευσης διαφόρων πραγμάτων. Χρησιμοποιήστε υφασμάτινα πουγκιά για τα κοσμήματά σας, για αρώματα και για κάθε μικροαντικείμενο, που θέλετε να έχετε φυλαγμένο με ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε εξαιρετικής ποιότητας και ταυτόχρονα φθηνά πουγκιά για κάθε περίσταση. Για όποια κοινωνική εκδήλωση ή δεξίωση, για στολισμό και δώρα ή άλλη χρήση, το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας. Οι επαγγελματίες του εμπορίου που ψάχνουν συμφέρουσες λύσεις για να συσκευάσουν και να αποθηκεύσουν τα διάφορα προϊόντα τους μπορούν να μας συμβουλευτούν και να αποκτήσουν τα καλύτερα πουγκιά για χονδρική αγορά.