ΠΟΥΓΚΙΑ

Τα πουγκιά ειναι ένα από τα πιο δημοφιλή και κομψά δημιουργήματα για να συσκευάσετε τα κουφέτα ή διάφορα δωράκια για τους καλεσμένους σας σε έναν γάμο ή μία βάπτιση.

Μικρά και πλατιά με αρκετή χωρητικότητα και κατασκευασμένα από διάφορα υλικά συσκευασίας όπως βαμβακερά, δαντελένια, γκρο, τσόχα οργάντζα, wooven, λινό ή συνδυασμός αυτών με σχέδια.

Τα τελευταία χρόνια σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υπάρχουν σε κάθε γάμο και βάπτιση, κυρίως για τη δημιουργία της μπομπονιέρας και την έκφραση της καλοτυχίας. Έτσι κι αλλιώς ας μην ξεχνάμε ότι από μόνη της η λέξη μπομπονιέρα σημαίνει «μικρό δοχείο για καραμέλες»!

Το κάθε πουγκί μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για προσωπική χρήση στο σπίτι. Αποθήκευση κοσμημάτων, αρωμάτων, γλυκισμάτων και πολλών άλλων που θα μετατρέψουν τα πουγκιά στα πιο όμορφα ενθύμια από την ημέρα εκείνη.

Εκτός από τις κοινωνικές δεξιώσεις, χρησιμοποιούνται κατά κόρον και από επαγγελματίες – εμπόρους που δραστηριοποιούνται σε κάβες, καταστήματα διακοσμητικών ή κοσμημάτων, ακόμα και ερασιτέχνες που θέλουν να φυλάνε κάπου τις δημιουργίες τους.

Πουγκιά με εκτύπωση
Εκτυπώστε το logo που επιθυμείτε ή το λεκτικό που σας εκφράζει. Ιδιαίτερα το Πάσχα και τα Χριστούγεννα τα πουγκιά μπορούν να εκφράζουν ευχές, κρύβοντας μέσα ένα συμβολικό δώρο προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε
Αν έχετε σκεφτεί κάτι που θέλετε να δημιουργήσετε, πρόκειται να παντρευτείτε ή να βαπτίσετε ή είστε επαγγελματίας και θέλετε να διακοσμήσετε ή να δωρίσετε κάτι χρησιμοποιώντας τα πουγκιά, η ομάδα μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας συμβουλεύσει ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Τα πουγκιά διατίθενται μόνο κατόπιν παραγγελίας, με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης που θα οριστεί και τιμές προσιτές προς κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.

Για να δείτε τιμές και χρώματα μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ 

*Μόνο κατόπιν παραγγελίας. Ρωτήστε μας για περισσότερα στο 2108942382.